Nunti Bals

Nunti Bals. Nunta Restaurant AVANGARDE Bals.

Cauti un loc special in Bals pentru a organiza o nunta de vis?

Alege Restaurantul AVANGARDE Bals pentru a petrece o seara de neuitat alaturi de prieteni, rude si alti invitati.

Da, este nunta voastra si este normal sa va doriti ca totul sa fie perfect si sa va bucurati din plin de aceasta zi unica.

Nu este usor sa fii mire si mireasa. Este o experienta frumoasa prin care toti vom trece mai devreme sau mai tarziu. Totul incepe cu “- Da, vreau…!”,  si apoi, nu veti avea mult timp la dispozitie sa respirati usurati intrucat incepe “nebunia” pregatirilor pentru nunta.

Meniul si locatia Nuntii – Restaurant AVANGARDE Bals

Veti stabili impreuna data, locatia nuntii si meniul. Urmeaza alegerea unei orchestre care sa va multumeasca pe amandoi, alegerea rochiei de mireasa, alegerea videofotografului, aranjamentele florale, tortul…etc. Organizarea nuntii pe care v-o doriti tine doar de gustul si alegerea voastra.

La ora actuala exista servicii care sa fie pe placul si buzunarul tuturor. Nu uitati sa va bucurati de aceasta zi si sa va simtiti bine! Este rezultatul muncii voastre, in care investiti suflet si bani pentru o zi unica, o zi de neuitat. Prietenii si invitatii vostri, au lasat toate grijile acasa si se bucura sa va fie alaturi, in aceste momente unice.

Echipa Restaurant AVANGARDE Bals

Alaturi de voi este si echipa noastra, care se va ocupa sa asigure un cadru in care invitatii vostri sa petreaca o seara de neuitat. Suntem o echipa dinamica si flexibila. La realizarea meniurilor pentru nunti suntem creativi si totodata adaptabili.

Va putem prezenta mai multe variante de meniu nunta, insa va asiguram ca oricare va fi alegerea voastra, va veti bucura de preparate delicioase, pregatite cu pasiune din ingrediente proaspete, alese cu grija special pentru un asemenea eveniment.

Atmosfera relaxanta a Restaurantului AVANGARDE Bals este data de sala NOUA, spatioasa (pana la 400 de persoane) si moderna  intregita de vegetatia si frumusetea parcului din imediata apropiere. Astfel veti avea una dintre cele mai reusite nunti Bals.
Nunta ta de vis incepe aici!
Avem placerea sa va oferim:
• Scaune si mese decorate cu huse si funde – gratuit
• Mise en place (servete si fete de masa) – gratuit
• Bucatar sef dedicat evenimentului dumneavoastra
• Testarea unui meniu gratuit dupa semnarea contractului
• Idei pentru o nunta perfecta
Va putem recomanda colaboratorii nostri pentru urmatoarele activitati:
• Filmare, video
• Muzica live (concert pian si vioara, taraf)
• DJ cu lumini si echipamente speciale
Dansatori profesionisti (dansuri populare, dansuri de societate, dansuri orientale)
• Cursuri de dans pentru nunta ta
• Decoruri speciale (flori, arcade, perdea de lumini, baloane etc)
• Fum greu cu gheata carbonica

tags: nunti bals, nunta bals, restaurant bals, restaurant avangarde bals, restaurant parc bals