restaurant bals, restaurant parc bals

Restaurant Bals – Restaurant Parc Bals

Restaurant Parc Bals

Amplasat intr-un peisaj incantator, in vecinatatea frumosului parc din orasul Bals, Restaurant Parc Balș te asteapta sa transformi evenimentele din viata ta in momente de neuitat. Restaurantul Parc Bals este situat pe strada N. Balcescu nr. 6.

Cu spații indoor și outdoor, cu capacitate între 50 și 500 persoane, Restaurantul Parc Balș poate fi locația ideală pentru organizarea de nunți, botezuri, aniversări, petreceri private, baluri, petreceri de reuniune.

restaurant parc bals, terasa restaurant parc balsCauti restaurant Bals unde se mananca bine?

Bucate pe Gustul Tau gasesti numai la Restaurant Parc Bals.

restaurant bals, restaurant parc balsGusturile culinare rafinate vor fi cu siguranta rasfatate de meniurile deosebite puse la dispoziția celor care aleg Restaurantul Parc din Bals.

Numai aici, gustul si calitatea mancarii este tot ceea ce conteaza. Numai la Restaurantul Parc Balș vei găsi intotdeauna mancare proaspata, pregatita din ingrediente sanatoase, alese cu grija, special pentru TINE!

Nunta ta merita o locatie speciala iar Restaurantul Parc Bals poate gazdui evenimente elegante.

Alege Restaurantul Parc Bals pentru o nuntă cu stil!

concert rock restaurant balsTerasa Restaurantului Parc Bals poate gazdui evenimente cu pana la 500 de persoane. La acest restaurant Bals au devenit aproape o traditie concertele de muzica Rock, muzica pop, precum si serile de karaoke, care se desfasoara intr-o atmosfera electrizanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *