Terasa Restaurant Parc Bals

Terasa Parc Bals – Restaurant Bals

Terasa Parc Bals
Terasa Parc Bals

Situata pe malul Oltetului, Terasa Restaurantului Parc din Bals poate gazdui evenimente de pana la 500 de persoane, intr-o atmosfera relaxanta. Deoarece beneficieza de frumusetea naturala a celui mai mare parc din oras, Terasa Restaurantului Parc Bals este locul perfect pentru servirea mesei, pentru organizarea a diverse evenimente: petreceri private, nunti Bals, botezuri sau intalniri de afaceri.
Deasemenea, Terasa Parc Bals gazduieste in cursul verii concerte rock, pop, precum si spectacole de karaoke.
Numai la Terasa Parc Bals intri in atmosfera incendiara a concertelor rock. Numai aici iubitorii muzicii pot sa-si testeze propriul talent si sa-si depaseasca emotiile in spectacole originale de karaoke.
Pentru cei mici, in incinta Terasei restaurantului, sunt amplasate cateva jocuri adecvate.

Terasa Restaurant Parc Bals va asteapta cu preparate culinare pregatite cu multa atentie si daruire de personalul nostru. Va asiguram ca la realizarea meniurilor sunt folosite in majoritate produse bio, astfel ca preparatele noastre odata gustate va vor face sa va indragostiti de aroma lor imbietoare. Cu siguranta veti reveni la Terasa Restaurantului Parc Bals, intotdeauna cu multa placere. Noi va asteptam!

Tags: restaurant bals, restaurant parc bals, terasa parc bals, terasa restaurant parc bals,