NOU! Hotelul Avangarde ofera cazare in Bals!

Amplasat in zona centrala a orasului Balș, chiar in spatele Catedralei Sfinții Apostoli Petru și Pavel, Hotelul Avangarde ofera cazare in 15 camere duble si un apartament. Situat chiar la intrarea in  parcul central al orasului, Hotelul Avangarde ofera cazare in Balș, în condiții de liniște, fiind departe de traficul intens. Hotelul Avangarde este locația ideală pentru oamenii de afaceri, dar si pentru cei care participa la diverse evenimente, familiale, culturale, sportive. Camerele hotelului sunt decorate într-un stil modern , în care predomină bunul gust și rafinamentul. 
Vă mulțumim tuturor pentru inspirația de a ne fi ales, vă asigurăm de prețuirea noastră aparte și vă așteptăm cu drag oricând!

TOATE CAMERELE NOASTRE DISPUN DE FACILITĂŢI MODERNE!

Pentru ca dumneavoastră să vă simţiţi minunat!

  • Accesul la internet wireless este gratuit, reprezentând o necesitate în ziua de azi.
  • Toate camerele dispun de baie proprie, utilată modern.
  • Unele camerele dispun de TV.
  • Camerele sunt izolate fonic pentru ca dumneavostră să aveţi parte de odihna binemeritată.

Camerele duble
Datorita spatiului generos, mobilierului modern si ambiantei placute, camerele duble sunt o alegere inspirata pentru toti cei care cauta confort si liniste, toate intr-un singur loc. In funcţie de preferinţele oaspetelui nostru, camerele duble pot fi cu pat matrimonial sau cu două paturi separate.

Apartamentul
Apartamentul este definitia unui confort veritabil, dotat cu facilitati special concepute pentru nevoile dumneavoastra. Ofera un stil rafinat si calitate autentica, dispunand de un dormitor si un spatiu de 35 mp.

Pin It on Pinterest

Share This